• Designation: Business Improver

Team Information

Loop je aan tegen schijnbaar onoplosbare personeelsissues die de groei van je bedrijf of organisatie belemmeren? Daar kick ik op. Hardnekkige issues waar de traditionele HR / P&O werkwijze faalt? Dan sta ik direct ‘Aan’ en ben ik je sparringpartner op strategisch niveau. Ik daag je uit om te brainstormen over mogelijke scenario’s. Om dilemma’s scherp te krijgen en vanuit andere perspectieven naar knelpunten te kijken. Zo maken we problemen hanteerbaar en komen oplossingen binnen handbereik.

Ik profileer mij als “Adviseur Leren Ontwikkelen Presteren | L&D | P&O | HR | Sparringpartner bij strategische personeelsvraagstukken.” Ben helemaal thuis op het HR-domein. Expert in beloningen, prestatiesturing en governance. Mijn passie ligt bij leren, ontwikkelen en presteren.

Als ontwerper, verbinder, adviseur, project coördinator, sparringpartner en trainer werk ik nu 30 jaar in de zakelijke dienstverlening. Het overgrote deel van mijn ervaring – meer dan 20 jaar – heb ik opgedaan bij PwC. Daarnaast heb ik vijf jaar gewerkt bij Nauta Dutilh. En als bestuurder en toezichthouder bij diverse zorg organisaties heb ik ook ‘de binnenkant’ goed leren kennen. Mijn bedrijf Kager-159 Works richt zich specifiek op middelgrote bedrijven en organisaties (zeg van ’50 tot 500’ medewerkers), waarbij 1-5-9 staat voor ferme stappen naar meer rendement uit personeel.

Ervaring, energie, enthousiasme. De wil om, samen met gelijkgestemde professionals én klanten, te bouwen aan oplossingen die werken. Samen bouwen aan succes. Met energie en plezier! Dat zoek ik en daarom heb ik mij verbonden aan in2improvement.

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mijn complete cv.