• Designation: Trainer & Business Coach

Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – individueel of in teams – niet makkelijk is. Wie heeft hier niet al eens een of twee pogingen gewaagd?  Maar een plan dat je niet uitvoert is evenveel waard als geen plan.

Veranderen vraagt veelal om ander gedrag. Alleen, ons brein houdt helemaal niet van veranderen. Het is vooral geschikt om in een stabiele omgeving, stabiel gedrag te vertonen. Hoe dan toch je doel bereiken?

Joyce geeft met haar expertise op het gebied van gedragswetenschappen en het brein praktische handvatten om beweging in gang te zetten én vooruitgang te boeken.  Zij helpt individuen & teams groeien in hun leiderschap, samenwerking en impact en op organisatieniveau draagt zij graag bij aan het realiseren van een duurzame verandercultuur.

Ooit begonnen als Bedrijfskundige, heeft ze vóór haar leven als coach & trainer verschillende management functies vervuld in zowel Nederland als het buitenland. Deze ervaring gebruikt ze nog altijd in haar werk als coach en trainer.

Joyce is Licensed Practitioner voor Insights Discovery, cum laude afgestudeerd voor haar masters in Coaching en Mentoring in Oxford (Engeland),  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Voice Dialogue Practitioner