• Designation: Business Improver

Ik geloof dat verbeteren met plezier kan!
Mijn passie is mensen in beweging krijgen om zichzelf continu persoonlijk te ontwikkelen om hiermee een basis te bieden voor continue verbeteringen binnen organisaties. Hierdoor komt er ruimte voor innovatie en nog meer (werk)plezier. Plezier is voor mij essentieel, plezier is de basis voor resultaat en visa versa.

Ik ben in2improvement gestart om samen te werken met mensen die deze passie delen, dus die denken en werken vanuit hetzelfde DNA. Mijn persoonlijke ontwikkeling en aspecten als begrip, besef, nut en noodzaak zijn bouwstenen waarop de in2improvement dienstverlening is gebaseerd.

Voor mij persoonlijk is wederzijds respect, werken vanuit een veilige omgeving en anderen altijd vanuit een win-win situatie willen helpen erg belangrijk. Vertrouwen is hiervoor de basis. in2improvement is een netwerkorganisatie die bestaat uit (zelfstandige) professionals die aan dit DNA voldoen. Mijn ervaring is als je alle medewerkers meeneemt in de verandering en samenwerkt vanuit een veilige omgeving, de mooiste verbeteringen mogelijk zijn.

Door zaken pragmatisch te benaderen ben je zowel effectief als resultaatgericht en daarom is mijn motto is dan ook  “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg!

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mij complete cv.