• Designation: Business Improver

Team Information

Mij kun je bellen als in jouw organisatie sales complexiteit moet worden teruggebracht tot eenvoud en meetbaar resultaat. Als interim Salesmanager ondersteun ik organisaties met het realiseren van gestelde sales targets. Next Level Sales.
Volledige controle bestaat niet en de beste garantie om succesvol te zijn heeft alles te maken met flexibiliteit. Succesvolle teams zijn alert, beweeglijk en passen zich razendsnel aan. Flexibiliteit is dé kerncompetentie van het nieuwe ondernemen.
Ik heb geleerd dat veranderen helemaal niet zwaar of ingewikkeld is, en dat cultuurveranderingen zich soms razendsnel kunnen voltrekken. Ik ontdekte dat – vanuit die nieuwe mindset- veranderen leuk en leerzaam is en juist nieuwe energie geeft!
Veranderen met mij gaat altijd hand in hand met het bereiken van zinvolle en duurzame resultaten. WYSIWYG. Er is in korte tijd zoveel te bereiken en ja, daar heb je soms iemand van buiten de organisatie bij nodig. Niet te moeilijk doen, focus op de toekomst en continu bijsturen. Klanten noemen mij energiek, confronterend, helder en concreet met een gezonde dosis humor!

Waarom in2improvement? Simpel… een perfecte DNA Match. Het streven om MKB bedrijven te helpen van strategie naar blijvende resultaten. Doen wat nodig is.

We love it when a plan comes together!

 

Wil je nog meer van me weten? Bekijk dan hier mij complete cv.