4 stappen om wel te doen wat je denkt!

de NAVI methode™

Een belofte met jezelf nakomen is best lastig!

Als de waan van de dag regeert, is focus om je doelen te halen een uitdaging. De juiste richting kiezen en in beweging komen en blijven is cruciaal.  Daarom hebben we voor ondernemers zoals jij de NAVI methode™ ontwikkeld die je helpt om wel te doen wat je denkt. De methode draagt direct bij aan het doel om organisaties en mensen continu te laten groeien. De methode is op wetenschappelijke basis ontwikkeld en zorgt voor continu verbeteren met plezier. De methode is pragmatisch, daadkrachtig en kenmerkt zich door eenvoud. Met korte repeterende sprints, blijf je wendbaar en haal je snel resultaat.

Als je een doel hebt, kun je richten. – We maken actie’s SMART en NICE!

SMART, dus Specifiek – Meetbaar – Acceptabel – Realistisch en Tijdsgebonden – om de actie’s scherp te krijgen en NICE omdat we verbeteren met plezier! We doen alleen wat nodig is! – Nut, noodzaak begrip en besef zijn belangrijke aspecten voor draagvlak. We voeren de acties uit en alleen die echt nodig zijn. Being kept informed! – Elkaar op de hoogte houden is key. Van alle acties’s en worden de stakeholders uniform en gelijktijdig op de hoogte gehouden. Resultaat = Plezier = Resultaat – Verbeteren is succesvol veranderen. Nu de actie’s SMART zijn uitgevoerd en verankerd is er tijd voor de NICE. Vier samen de verbetering, hoe klein ze ook zijn.  Door het delen van succes groei je als mens en dus je bedrijf!

Als het nu gaat om het verbeteren van je Mensen,  de Strategie,  de Uitvoering of je Cash, met de NAVI methode™ krijg jij als ondernemer weer grip op de zaak.

de NAVI methode™

Met de NAVI methode™ gaat jouw onderneming continu verbeteren met plezier!

concrete resultaten

Door de methode zijn alle resultaten meetbaar.

continu verbeteren

We  werken in korte sprits dus elke keer zie je resultaat.

positive flow

Medewerkers gaan het leuk vinden om continu te verbeteren.

vast bedrag per maand

We rekenen een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen over de kosten.

Interessant?

Laten we snel een afspraak maken

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.