ons verhaal achter in2improvement

Over in2improvement

Wij zijn in2improvement en wij helpen om meer uit je bedrijf te halen!
Door onze unieke, pragmatische en daadkrachtige aanpak helpen wij succesvolle MKB bedrijven verder groeien.
in2improvement staat voor het ontwikkelen van organisaties in de huidige dynamische wereld en de persoonlijke groei van de medewerkers, voor nu én in de toekomst.

Onze visie is dat de wereld steeds sneller verandert en de ontwikkeling van organisaties hierop aangepast moet worden.
Het in beweging komen van organisatie en dus mensen is cruciaal. Wij werken dan ook op het snijvlak van mensen en organisaties.
Wij geloven in verbeteren met plezier en werken vanuit een veilige omgeving met respect voor alle mensen.
Daarom bieden wij concrete dienstverlening aan die bijdraagt aan het doel om organisaties en mensen klaar te maken én te houden voor de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

Klantenreviews

Client Image Door het X-ICT Sales Improvement Programma is er gewerkt aan aspecten als Teambuilding, het X-ICT DNA en de Sales Skills. Na het Programma heeft in2improvement een periode Sales coaching verzorgd om het geleerde te verdiepen en te borgen. We zijn nu weer één team! De basis is gelegd om via zelfsturende teams, een structurele bijdrage aan de doelstellingen van X-ICT te leveren.

  • Dennis van der Vegte
  • Directeur / (mede) eigenaar - X ICT

Client Image Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mogelijkheden en mooie nieuwe oplossingen voor klanten. Door de inzet van in2improvement hebben wij weer samen de juiste prioriteiten gesteld, zijn projecten opgestart om te komen tot de juiste resultaten en de neuzen dezelfde kant op gegaan zodat wij zelf kunnen werken aan het continu verbeteren.

  • Marnix Eshuis
  • Eigenaar - BeeSmart ICT Solutions

Client Image We gestart met het Friks Improvement Programma, de start om binnen Friks gestructureerd aan verbeteringen te werken. Door dit Improvement Programma heb ik mijn mensen zien groeien en Friks op een aantal gebieden zich verder positief zien ontwikkelen.

  • Jochem van der Schoot
  • Eigenaar - Friks Web & Marketing
Interessant?

Neem dan contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

× Hulp nodig?