Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Events

Geplande events

MasterClass  Ondernemen is topsport! – in het MAC³PARK stadion Zwolle – Q2 2020

Binnenkort organiseren wij weer samen met Bottemlines een MasterClass om ondernemers te inspireren en kennis te delen.

Deze middag speciaal voor ondernemers zoals jij, waarin we onze kennis en ervaring delen over het ontwikkelen, beheersen en verbeteren van je bedrijf door de verschillende fasen.

Scaling-Up netwerkdiner omgeving Nieuwegein – Q2 2020

In Q2 organiseren wij weer samen met Hulshof TCP een scaling-up netwerkdiner om ondernemers te inspireren, kennis te delen onder het genot van heerlijke gerechten en bijbehorende wijnen.

Meer informatie volgt snel!

Terugblik

Scaling-Up netwerkdiner – 29 oktober 2019

Op 29 oktober organiseerden wij een hele leuke avond speciaal voor ondernemers. Deze avond ging over het ontwikkelen, beheersen en verbeteren van je bedrijf door de verschillende fasen.

Doel was kennis delen, netwerken, inspireren en te genieten van heerlijke gerechten met bijbehorende wijnen.

De avond bestaat uit een 3 gangen diner gecombineerd met presentaties in het centraal gelegen Landgoed De Uitkijk te Hellendoorn.

 

NDIX 27 en 28 juni 2019

Event in de Grolsch Veste in Enschede voor het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven, overheden, onderwijs en zorg met als thema innovatie, inspiratie en verbinding. Thema: Het versnelde tempo van digitalisering, vandaar ook de naam ICT kwadraat. De veranderingen gaan razendsnel en de vraag is bent u voorbereid op de toekomst? Tijdens dit evenement ziet u verschillende toekomstgerichte oplossingen in ICT vanuit verschillende invalshoeken. Vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Presentaties, pitches, workshops, demonstraties, talentenplein en leuke “langs de lijn” activiteiten.

× Hulp nodig?