Persoonlijke uitnodiging voor ons gezamenlijk event.

MasterClass Ondernemen is topsport!

Hoe ‘werkt’ deze MasterClass

In deze MasterClass geven we jou in een kort tijdsbestek de laatste inzichten met een link naar de praktijk.
Wil je goed voorbereid zijn op de toekomst en jouw mensen meenemen in jouw visie?

Tijdens deze MasterClass leren experts je de principes van groei zodat jij kan meedraaien in jouw champions league.

13.00 Ontvangst met een drankje
14.00 Welkomstwoord en toelichting op de middag door Madelon Dik
14.15 Waarom je wel een winnaar moet zijn! door Berend Bouwmeester
14.45 Keep it simple, step by step, then it will work door Peter Holtkamp
15.30 Fundering voor je groei door Martijn Kerkhof
16.30 Afsluiting

Bio Sprekers

Berend Bouwmeester, in de afgelopen 15 jaar heeft Berend Bouwmeester leidinggevende posities bekleed en ervaring opgedaan bij grote en snelgroeiende softwarebedrijven zoals IBM, Click Commerce, Zuora, Synertrade en SAP Hybris. Als Groeimentor bij Bottomlines heeft hij een brede interesse in allerlei technologieën en verdienmodellen en door zijn expertise heeft hij een goed beeld wat wel en wat vooral niet werkt. Zijn presentatie gaat over onstuimige groei, topsport en winnaar moeten zijn.

 

 

Martijn Kerkhof, medeoprichter en eigenaar van Bottomlines en voormalig CFO van verschillende beursgenoteerde bedrijven. Martijn richt zich al jaren op het verbeteren en vooral slimmer maken van organisaties. Zijn passie ligt in het leuker en toegankelijker maken van ondernemen en finance in combinatie de nieuwste technologieën. Zijn ervaring met scale-ups deelt hij graag om ondernemers te helpen hun business voorspelbaar en beheersbaar te maken.

 

 

Peter Holtkamp is directeur van Centaurus. Een advies & organisatiebureau dat zich richt op ontwikkeling van mens & organisatie in de breedste zin van het woord. Hij is een senior manager met 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, met nadruk op ontwikkeling en duurzame groei van organisaties. Hij is een zakelijk-strategische denker, gericht op kennisontwikkeling, vernieuwing en verbinding.

 

 

 

Madelon Dik heeft jarenlang als Sales gewerkt binnen de ICT en is nu Business Coach. Zij haalt het beste in mensen en bedrijven naar boven. Hiervoor heeft zij een aanpak ontwikkeld waarmee je ontdekt hoe je met passie en bevlogenheid je volle vermogen benut met als gevolg dat iedereen gemotiveerd is en optimaal bijdraagt. Deze aanpak heeft Madelon uitgewerkt in haar boek Groei-doe-het-zelf. De metafoor van haar boek luidt: In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, lekkerst en het hoogst.

Schrijf je vandaag nog in

Bijzonderheden om rekening mee te houden:

× Hulp nodig?